Home

Krisna völgy somogyvámos

Krisna-völgy - Somogyvámos. 9.1. 17 értékelés alapján. 8699 Somogyvámos, Fő utca 38. (Magyarország) +36 30 436 3900. info@krisnavolgy.hu. 25 programkupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Somogyvámos és környékére! Részletek Krisna völgy egy, a maga nemében páratlanul szép és érdekes hely. A jelentős történelmi múlttal bíró kis somogyi falu, Somogyvámos határában található. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi, lelki kultúra értékeinek, valamint. A Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm egy Somogy megyei, Krisna-tudatú öko-közösség, amely Somogyvámos külterületén található, a Balatontól 30 km-re. A 260 hektár területű biofarm és központ azzal a céllal létesült 1993-ban, hogy az embereket hozzásegítse a védikus kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a megismeréséhez Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm. 8699 Somogyvámos Gauranga tér 1. Telefon. +36 30 436 39 00. Email. info@krisnavolgy.hu. Krisna-völgyi Búcsú. Toggle navigation Somogyvámos - Krisna-völgy lakói megélhetésüket a földre és a tehenekre alapozva, gyermekeiket lelki értékeken alapuló életre nevelve követik a Krisna-tudat folyamatát az istenszeretet elérése érdekében. Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén, a Balatontól csak harminc kilométerre, Kaposvár.

Krisna-völgy a legnagyobb ökofalu és vaisnava közösség Európában. Ez az Indiai Kulturális Központ és Biofarm azért lett megalapítva, hogy segítsen az embereknek megismerni egy ősi lelki kultúra értékeit és eme kultúrán alapuló természetes életstílust Önfenntartó fémművesség oktatása. A Krisna-völgyi ökoiskola tanulóival a technika órákon az önfenntartás sokféle területét kipróbáljuk. Korábban megtanultunk tölgyfából faszenet készíteni, most pedig ezzel a faszénnel kipróbáltuk a kovácsolást. Ezt mutatja be az alábbi kisfilm Kérjük ne parkoljatok Somogyvámos falu területén, használjátok a Búcsú parkolóját! Ezen felül szeretnénk megkérni néhány dologra: 1. Kérjük, hogy megfelelő ruházatban látogasd meg Krisna-völgyet, kerüld a nagyon kihívó öltözetet! 2. Kérjük, ne fogyassz alkoholt, mielőtt hozzánk látogatsz, mert ittas személyeket. Isodyana Botanikus Kert - Krisna-völgy Somogyvámos. Somogyvámos; Programváltozás! Koronavírus járványügyi készültség! Pontos cím, geokód, térkép. 8699 Somogyvámos, Fő út 38. GPS: 46.569378 | 17.684223 Megnézem a térképen. A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!.

Krisna-völgy - Képek, Leírás, Vélemények - Szallas

Krisna-völgy számtalan szálláslehetőséget nyújt az idelátogató hívőknek és lelki útkeresőknek. Választhatsz vendégházaink, valamint kemping opciók közül. Kínálunk hálóterem stílusú szobákat, privát szobákat megosztott fürdőszobával, illetve saját fürdőszobával ellátott szobákat. 8699 Somogyvámos, Fő. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Somogyvámos, Hungary. 32K likes. Krisna-völgy egy békés, lelki sziget a rohanó hétköznapok tengerén a Balatontól csupán harminc kilométerre,.. Jelenleg Somogyvámos település alpolgármestere. Krisna-völgy elnöke 1991-ben csatlakozott a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségéhez.Pécsről 2005-ben költözött Krisna-völgybe, ahol 2016-ban kapta meg az elnöki poszttal járó felelősséget. A helyi önfenntartásra törekvő közösség osztályainak.

Krisna-völgy Somogyvámos falu része, csupán 30 km-re és Kaposvártól. Legszebb vendégházunk, a Gurudeva Bhavan Krisna-völgy szívében helyezkedik el, mindössze 70 méterre indiai szentélyünktől. Népszerű szálláshely a spirituális zarándokok körében. Önfenntartásra törekvő farmunkon lakóházainkban nincs kiépített. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm 8699 Somogyvámos, Fő u. 38. ISKCON alapító Ácsárja: Ő Isteni Kegyelme A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada: Krisna Volgy Tanfolyamok büszke arra, hogy WordPress szív hajtja. Frangipáni palánta. Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján. ( 1 vásárlói értékelés) 4.290 Ft. Azt mondják, hogy aki egyszer megszagol egy frangipani virágot az sosem lesz többet szomorú. Színek: fehér-sárga, rózsaszín-piros, tricolor. Kiküldéskor 70%-os biztonsággal tudjuk előre a színeket, de ha beírod a.

Megközelíthetőség - Krisna-völg

Helyszín: Krisna-völgy, Indiai Kulturális Központ és Biofarm, 8699 Somogyvámos, Gauranga tér 1. Az utazás egyénileg történik. Kérjük, hogy a tábor első napján (szerda) 10 óráig érkezzenek meg a résztvevők. A szállás a résztvevők számára ingyenes, és Krisna-völgyi vendégházakban történik. A tábor napi programja Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm. Somogyvámos; Az 1500 m2-es, falfestményekkel és domborművekkel gazdagon díszített indiai templom szentélyében a látogatók a tradicionális szertartásokat is megtekinthetik. A mindennapos ceremóniák mellett a farmon élénk kulturális élet folyik A somogyvámosi Krisna-hívők boldogságának titkát kerestük..

Krisna-völgy - Wikipédi

  1. Ékszerek - Krisna-völgy webáruház. Ékszerek. 1-16 termék, összesen 38 db. Alapértelmezett rendezés Rendezés népszerűség szerint Rendezés átlag értékelés szerint Rendezés legújabb alapján Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig Rendezés ár szerint: drágától az olcsóig
  2. tegy 8 ezren érkeznek a két évtizedes múltra visszatekintő háromnapos.
  3. Krisna-völgy Govinda Étterem. Vegán Étterem. 8699 Somogyvámos Gauranga tér 1 +36 (30) 436 3900 Eger Govinda Étterem. Vegetáriánus Étterem. 3300 Eger Tűzoltó tér 5 +36 (36) 313 761 Debrecen Govinda Étterem. Vegetáriánus Étterem. 4028 Debrecen Magyari u. 2.
  4. t a
  5. Krisna-völgy, Somogyvámos 29 kép. Szenna 48 kép. Tatai Fényes Tanösvény 24 kép. Szolnok 8 kép. Haraszt-hegyi tanösvény, Csákvár 29 kép. Majk, Kamalduli Remeteség 18 kép. Iszkaszentgyörgyi kastély 25 kép. Komárno Összes (57) Segítség Kapcsolat.
  6. Krisna-völgy: Templom, biofarm, védikus iskola, tavak és ligetek is találhatóak itt. És sok-sok boldog ember.Zene: George Harrison ~ Hare Krishn

Krisna-völgyi Búcsú - 2021

A Krisna-völgy honlapján ez áll eredet történetként. A '88-ban Magyarországra érkező szerzetes tanításainak hatására öt évvel később néhány szerzetes beköltözött a megvásárolt 300 hektáros területre Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Somogyvámos. 37 561 ember kedveli · 2715 ember beszél erről · 21 694 ember járt már itt. Krisna-völgy egy békés, lelki sziget a rohanó hétköznapok.. Krisna-völgy - egy csepp India Somogyban. 8699 Somogyvámos Fő utca 38. Bezár. Krisna-völgy kétszáznyolcvan hektáron fekvő területe igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára. A völgy területén jelenleg közel százötven Krisna-tudatú hívő él, akik ökogazdálkodással. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Somogyvámos, Hungary. 37,256 likes · 2,645 talking about this · 21,445 were here. Krisna-völgy egy békés, lelki sziget a rohanó hétköznapok tengerén.. Krisna-völgy három különálló célt szolgál: vallás, turizmus, biogazdálkodás. Az elmúlt években egyre nőtt a vendégek száma, mely mára eléri az évi 25-30 ezer főt. A hely egyénileg is látogatható, csoportok részére azonban a Krisna-völgyi idegenvezetők különleges programot állítottak össze

India világát idézve kínál kulturális, gasztronómiai érdekességeket, családbarát programokat a Krisna-völgyi búcsú, amelyet július 16. és 18. között tartanak Somogyvámos határában. A völgy 280 hektáros területén, 50 helyszínen 300 Krisna-hívő várja az érdeklődőket Somogyvámosi templomrom. A pusztatemplom, a falu közelében lévő középkori templomrom régészeti feltárását 1968-ban kezdték el. Krisna-völgyi elefántok,8699 Somogyvámos, Fő utca 38. Krisna-völgy, templom. Krisna-völgy, templom, belső Somogyvámosi látnivaló - Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm: 8699 Somogyvámos, Krisnavölgy, Gauranga tér 1. A Balatontól mintegy 30 km-re, Somogyvámoson található Indiai Kulturális Központot és Biofarmot. A Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén. Kétszázhatvan hektáron fekvő területünk - mely egyben kulturális központ és biofarm is - igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára. Dísztavaink, ligeteink, és arborétumunk több száz növény- és állatfajnak. Feliratkozom a krisna-völgy hírlevélre. Megrendelés . Összegzés. 0 Ft.

Somogyvámos - Krisna-völg

Dél-Dunántúlon, Külső és Belső Somogy határán, a Balatontól 25 km-re található Somogyvámos. A település határában 1993-ban alakult meg a Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm. Az egyházi intézmény és az itt élő vallási közösség mára 275 hektáros területen gazdálkodik Somogyvámos kis falu a Dunántúlon, és ennek külterületén - hatalmas nagy szabad területen - fekszik a Krisna-völgy. Mi esőben érkeztünk, így megengedték, hogy a kocsinkkal egészen a központi épületig bemehessünk

A Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm egy kis somogyi falu, Somogyvámos külterületén található, a Balatontól 30km-re. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi lelki kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a. Kaposvár, 2021. július 11., vasárnap (MTI) - India világát idézve kínál kulturális, gasztronómiai érdekességeket, családbarát programokat a Krisna-völgyi búcsú, amelyet július 16. és 18. között tartanak Somogyvámos határában. A völgy 280 hektáros területén, 50 helyszínen 300 Krisna-hívő várja az érdeklődőket Krisna-völgy, Somogyvámos: Isteni buli. Winkler Róbert; 1999.09.09 00:00; Lokál. Ébresztő háromnegyed négykor. Nem sokkal éjfél előtt feküdtünk le, és igazán nem panaszképpen mondom, utána még jó ideig hallatszott Ákos mormogása a szomszéd szobából. Ajánlom KRISNA-VÖLGY TÖRTÉNETE A Hare Krisna mozgalom egyik legfontosabb célja az önellátó farmközössé-gek létrehozása. A magyarországi közösség az 1990-es évek elején kezdett a cél-nak megfelelő területek keresésébe. Két éves keresgélés után Somogyvámos mel

Krisna-völgy vendéghá

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm Somogyvámos térképe: látnivaló Somogyvámoson. A térkép csak ellenőrzött somogyvámosi GPS-pontokat (koordináta) tartalmaz. Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra. Mi és a partnereink információkat - például sütiket - tárolunk egy eszközön vagy. Ha nem is egy másik világba, de legalább egy másik országba csöppennénk Somogyvámos végén, amikor átlépjük a Krisna-völgy kapuját. Csend, és harmónia uralja a területet, amelyet az elmúlt 25 év alatt saját szemléletmódjukra formált a helyi hívő közösség, amelynek jelenléte tulajdonképpen megmentette a falut az elnéptelenedéstől Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén, a Balatontól csak harminc kilométerre. Kétszázhatvan hektáron fekvő területük - mely egyben kulturális központ és biofarm is - igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegteti az ide látogatókat 8699 Somogyvámos Gauranga tér 1. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm Hasonló programok. Boglári Szüreti Fesztivál Csongrádi Borfesztivál Fesztiválsziget Esztergom CityRocks - Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobja Dunaújváros.

A fel és le nyilak segítségével megnézheted, az enter billentyűvel pedig kiválaszthatod az automatikus szövegkiegészítési találatokat, amikor azok elérhetők A Krisna-völgy egy kis somogyi falu, Somogyvámos külterületén található, a Balatontól 30 km-re. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült 1993-ban, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi lelki kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a megismeréséhez

Öko-völgy Alapítvány - Somogyvámo

Somogyvámos, az alig több mint 700 lelkes település két látnivalóval is büszkélkedhet. A Krisna-völgy Magyarország, sőt Közép-Európa legnagyobb és legszervezettebb öko-közössége. A másik pedig szintén egy igazi ritkaság: a falu határában a kukoricás közepén áll a kora gótikus Somogyvámosi pusztatemplom vagy ha. A Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm egy kis somogyi falu, Somogyvámos külterületén található, a Balatontól 30km-re. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy [

Somogyváron pedig jobbra kell fordulni Somogyvámos felé. Krisna-völgy 26 kilométerre található Kaposvártól. Kettő benzinkút van Krisna-völgy 15 kilométeres körzetében (Somogyváron és Lengyeltótiban), melyek 6.00-tól 18.00-ig tartanak nyitva Cimkék: magyarország somogyvámos krisna Kövesd Ha valaki a Balatonnál nyaral és egy kis nyugalomra vágyik, az feltétlenül jöjjön el a Krisna völgybe

Infó - Krisna-völgyi Búcs

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Somogyvámos 10% kedvezmény a belépőjegy árából. Érvényes: 2020.03.16 - 2020.12.31 Krisna-völgy a jelentős történelmi múlttal bíró kis somogyi falu, Somogyvámos határában található, a Balatontól 30 km-re. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm 1993-ban azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi lelki kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a megismeréséhez 10:00 Vega-gasztro napok @ Krisna-völgy. Vega-gasztro napok @ Krisna-völgy. szept 24 @ 10:00 - szept 26 @ 17:00 Nézd meg a naptárat Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm 8699 Somogyvámos, Fő u. 38. ISKCON alapító Ācārya: Ő Isteni Kegyelme A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm. Cím: 8699 Somogyvámos, Gauranga tér 1. Tel.: +36 (30) 436 3900, +36 (85) 540 002 E-mail: [email protected

Krisna-völgyi búcsú 2021 - Programturizmu

India világát idézve kínál kulturális, gasztronómiai érdekességeket, családbarát programokat a Krisna-völgyi búcsú, amelyet július 16. és 18. között tartanak Somogyvámos határában. A völgy 280 hektáros területén, 50 helyszínen 300 Krisna-hívő várja az érdeklődőket. Photos from Tehénvédelmi Központ, Gosala, Krisna-völgy's post . 12/09/2018 . Elkezdődött a krumpli felszedése Krisna-völgyben!Először ökrökkel végigmegyünk egy soron,kiszántjuk,utánna pedig kézzel vödrökbe szedjük. Azonnal értesítünk, ha bármi történik Somogyvámos városában Somogyvárról Somogyvámos volánbusszal közelíthető meg de a somogyvári vasútállomás és buszállomás legalább 20 perc gyaloglásra van egymástól és könnyen lekéshető a csatlakozás. 2020 MKTHK Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm 8699 Somogyvámos Fő u. A wwwkrisnavolgyhu weboldalon található Fa ültetés: Együttműködésben Krisna-völgy és Somogyvámos. Egy nemrégiben Somogyvámosra költözött úriember, név szerint Kohl János elhatározta, hogy az (alakulóban lévő) Somogyvámosért Egyesület keretein belül aktivizálja a falu lakóit, hogy az eddigieknél is nagyobb lendületet kapjon Somogyvámos. Krisna-Völgy Indiai Kulturális Központ És Biofarm, Somogyvámos, Fő U. 38, nyitvatartás, Indiai Kulturális Központ és Biofar

Krisna völgy utazás. Utazás: légkondicionált autóbusszal.Program Utazás SOMOGYVÁMOS-ra, a Krisna-völgybe. A 260 hektáron fekvő terület kulturális központ és biofarm is egyben szép látnivalókkal. A dísztavak, ligetek és az arborétum több száz növény- és állatfajnak adnak otthont A Balatontól csupán 30 kilométerre található, 260 hektáron fekvő Krisna-völgy. Somogyvámos is a village in Somogy county, Hungary. It is about 25 km north of Kaposvár, and about 25 km south of Fonyód. History. The surrounding lands were inhabited since the Avaric Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm). See also.

Somogyvámos szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. 503 szállásajánlat. - Szallas.h Somogyvámos Krisna-völgy Találkozó a. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm 8699 Somogyvámos Gauranga tér 1. Az utazás egyénileg történik. A wwwkrisnavolgyhu weboldalon található minden tartalom az MKTHK Krisna-völgy tulajdona vagy felhasználói joga alá esik

Szálláshelyek - Krisna-völgy vendéghá

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, 9. kép - Somogyvámos. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Photo 9. - Hungary - Somogyvámos. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Photo 9. - Ungarn - Somogyvámos -Somogyvámos és Krisna-völgy lakói részére biztosítja a helyben olvasást, valamint a kölcsönzést. A könyvtár állományához jelentős mértékben hozzájárult a Bhaktivedanta Book Trust magyarországi részlege, a Lál Kiadó, Krisna-völgy több igazgatósága, valamint sok kedves magánszemély is

Megközelíthetőség – Krisna-völgyKrisna-völgy (Somogyvámos) http://www

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm - Home

A déli parttól alig húsz kilométerre fekvő, 300 hektáros Krisna-völgy egy vallási közösség, ökofarm és turisztikai látványosság egyben.Az itt élő közösség javarészt önellátó, például az áramfogyasztás egy jó részét is a napkollektorokkal állítják elő.Zöldség- és gyümölcstermesztésükből kóstolót is kaphatsz, ugyanis itt működik a Govinda Étterem. Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm. Krisna-völgy a jelentős történelmi múlttal bíró kis somogyi falu, Somogyvámos határában található, a Balatontól 30 km-re. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi lelki kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a. Hazánkban a Krisna-tudatú hívők a Balatontól nem messze fekvő Somogyvámos külterületén található Krisna-völgyben, egy önellátó öko-közösségben élnek. A több száz hektáros területen fekvő központ és biofarm helyet ad a vallás gyakorlásának, a biogazdálkodásnak, de a turistáknak is. A Krisna-völgy nem része.

Egyházunk vezetői Magyarországi Krisna-tudatú Hívők

Jelenleg a Krisna-völgyben, Somogyvámos közigazgatási határán belül, 50-80 krisna-tudatú személy él, akik részben szerzetesek, részben családok tagjai. Ha a megadott krisnás létszám felső határát vesszük alapul, akkor a község összlakosságának 10 %-át teszik ki a krisna-hívők KRISNA-VÖLGY. Sumida June 25, 2021 July 11, 2021. KRISNA-VÖLGY SOMOGYVÁMOS. Továbbiak: Van egy hely Magyarországon, ahol minden egy kicsit indiai; EGRI SZÉPASSZONY-VÖLGY; AZÁLEÁS-VÖLGY; Rám-szakadék; NEANDERVÖLGYI ŐSEMBER LELETEK A SUBA-LYUK BARLANGBAN

Krisna-völgy - A béke szigetét teremtették meg Somogyvámoson (borsonline.hu) 2018. július 15. A Balatontól 30 kilométerre fekszik Somogyvámos dombjai között a Krisna-völgy. Az Indiai Kulturális Központ és Biofarm 25 éve létesült, és azóta világhírűvé vált Krisna-völgy Govinda Étterem 46.567310, 17.699360 Krisna-völgy Govinda Étterem. Keresés. Generic selectors. Csak teljesen egyező találatok. H-8699 Somogyvámos, Fő utca 38. +36 30 825 3134 +36 85 540 003 [email protected] Legutóbbi bejegyzések. V-védjegy felmérés A Balatontól csupán 30 kilométerre található, 260 hektáron fekvő Krisna-völgy Indiai Kulturális Központot és Biofarmot több mint 15 éve hozták létre azzal a céllal, hogy a Krisna-hívők egy olyan helyen gyakorolhassák vallásukat, mely minden pontján szolgálja azt.Ha nyugalomra és lelki békére vágysz, keresd fel ezt a különleges atmoszférájú helyet, és ismerj meg.

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Photo 2Krisna-völgy | OsztalykirandulasokSomogyvámos – WikipédiaTemplomrom Somogyvámos látnivalóTulasi nyaklánc Narayana – Krisna-völgy webáruház

Kik élnek a Krisna-völgyben? Somogyvámos egy aprócska település, a Balaton déli partjától rövid autóút távolságra. A község nevezetessége Krisna-völgy, egy különleges spirituális közösség és mini ökotársadalom, mely egy új alternatívát kínál fel az élhető életre. Évente több ezer odalátogató vendég és turista tapasztalhatja meg a hely erőteljes. A Krisna-völgy története. A völgyet 1993-ban alapították Somogyvámos határában azzal a céllal, hogy egy olyan istenközpontú közösséget hozzanak létre, ahol a természettel összhangban boldog és békés életet élhetnek a Krisna-tudatú hívők 1 napos buszos utazás, Krisna-völgy - Somogyvámos. Kattints és válogass a legjobb ajánlatok között az Alkuponon! Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért